Om Flygbiljetter.se

Vår affärsidé och filosofi är enkel. Vi säljer många flygbiljetter med väldigt låga påslag snarare än några få biljetter till höga priser. Detta är endast möjligt genom en helt automatiserad hantering av de flygbiljetter vi säljer. Det kan låta opersonligt men för dig som kund blir detta garanterat billigast. Vi håller även kostnaderna nere genom att fokusera på funktionaliteten istället för designen på att just boka flygbiljetter.

Vi tror att du, liksom vi, uppskattar ett lågt pris och att det är enkelt att boka. Därför har vi inte lagt resurser på hemsidans design utan mestadels fokuserat på funktionaliteten på att boka just flygbiljetter.

Flygbiljetter.se är en online resebyrå som ingår i Stena Line Travel Group AB. Stena Line Travel Group ägs av Stena koncernen med ca 16 500 anställda. När du bokar en resa på flygbiljetter.se ger den finansiella styrkan som finns i koncernen dig som konsument en stor trygghet.

Idén med Flygbiljetter.se är att du enkelt ska kunna göra flyg- och hotellbokningar direkt på hemsidan utan behov av personlig service. Skulle du ha frågor som inte besvaras på hemsidan eller som inte kan hanteras av våra datorer, är du välkommen att kontakta oss.

footer-logos
Flygbiljetter.se är en online resebyrå som ingår i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • Org nr: 556529-1795 •
info@flygbiljetter.se
2014 © Flygbiljetter.se
Vänligen vänta - vi söker
efter de bästa biljetterna