KLM

Air France KLM

Air France KLM flyger ut i världen från tre flygplatser i Danmark via både Paris Charles de Gaulle och Amsterdam Schiphol.

Air France KLM har avgångar från Köpenhamn till Amsterdam - Sciphol och Paris Charles de Gaulle och från Billund till Amsterdam - Schiphol.

Från den 27:e mars 2011 utökas linjenätet med tre dagliga avgångar från Billund till Paris Charles de Gaulle, samt två dagliga avgångar från Ålborg till Amsterdam - Schiphol.

Alla Air France och KLMs passagerare kan med stor fördel anmäla sig till det gemensamma frequent flyer programmet Flying Blue. Passagerare vill efter anmälan, tjäna miles på alla flygningar som företas med Air France, KLM eller SkyTeam samarbetspartners.

Air France erbjuder nu en helt ny klass på utomeuropeiska flygrutter : Premium Voyageur. På denna klass kan passageraren sova, läsa och arbeta i lugn och ro. Man sitter i den främsta delen av kabinen mellan business- och ekonomiklass i en rymlig, justerbar stol som både har huvud- och fotstöd.

På KLMs utomeuropeiska flygrutter är det möjligt att köpa sig till en uppgradering på internet till Economy Comfort klassen med extra benplats, samt mer komfortabel stol. Economy Comfort placerar också passageraren mellan ekonomi- och businessklass. Priset beror på destinationen och det är ett begränsat antal platser.

Bagagereglerna för Air France KLM är:
1 x 23 kg på Ekonomiklass
2 x 23 kg på Premium Voyageur (utomeuropeiska flygrutter ) og Premium Economy (Europa)
3 x 23 kg på BusinessClass

footer-logos
Flygbiljetter.se är en online resebyrå som ingår i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • Org nr: 556529-1795 •
info@flygbiljetter.se
2014 © Flygbiljetter.se
Vänligen vänta - vi söker
efter de bästa biljetterna