Vädret i Los Angeles

Powered by World Weather Online

Flygbiljetter Los Angeles

Om Los Angeles

L.A. är Kaliforniens största stad, och den näst största staden i USA. Los Angeles är känt för att vara störst i världen inom film-, tv- och musikindustrin. Upplev filmens magi i Hollywood, spring på världsberömda kändisar, njut av sol och bad på de vackra stränderna längs Santa Monica bay eller shoppa loss i Beverly Hills. Det spännande utbudet av restauranger, barer och nattklubbar är inte att förglömma!

Hotell i Los Angeles

Best Western Gateway - Detta trivsamma hotell ligger i Santa Monica, 20 kvarter från havet. Affärer och restauranger finns i närheten. Varje timme erbjuds gästerna gratis skjutsar till stranden och 3rd Street Promenade. På hotellet finns restaurang, gym och frukostrum.

Beverly Garland's Holiday Inn - Ett charmigt hotell i lugna områden i norra Hollywood. Härifrån är det nära till North Weddington Park, Hollywood Walk of Fame, ABC and NBC studios, Disneyland och zoo. Det är även nära till CityWalk där det finns restauranger och mer än 60 butiker. Hotellet erbjuder gratis skjutsar till Hollywood. På hotellet finns restaurang, bar, frukostrum, tennisbanor och en utomhuspool.

Crowne Plaza Beverly Hills - Det här hotellet är välkänt i Beverly Hills, och ger dig nära avstånd till det mesta. Bara några minuter bort har du sevärdheter som Walk of Fame, Universal Studios och Malibu Beach, och runt omkring finns många shoppingställen, restauranger och barer. Hotellet erbjuder restaurang, pool, gym, bar och frukostrum.

Knotts Berry Farm Resort Hotel - Detta är ett charmigt hotell som ligger nära många kända attraktionsparker. Aldelles bredvid hotellet ligger Knott's Berry Farm med åkattraktioner och shower. Hotellet har ett snobbentema för barnen, med korridorer som är dekorerade med figurer från Snobben. På hotellet finns pooler, poolbar, gym, lekplats, spelrum, frukostrum och jacuzzi.

Radisson Suites Hotel Buena Park - Detta är ett fint lägenhetshotell, nära till Disneyland och Knotts Berry Farm. Hotellet erbjuder gratis transport till en del attraktioner. På hotellet finns en uppvärmd utomhuspool, bubbelpool, flera restauranger, bar, frukostrum, solstolar och gym.

Sevärdheter i Los Angeles

The Hollywood Walk of Fame - Namnet på trottoaren längs Hollywood Boulevard och Vine Street. Trottoarerna är byggda av konstgjord marmor och i varje ruta finns en bronsstjärna som hedrar en betydande person inom underhållningsindustrin.Totalt finns det över 2500 sådana stjärnor.

Santa Monica Bay - Denna kust är 32 km lång, och ligger mellan Kaliforniens rikaste samhällen; Malibu och Palos Verdes. Här är otroligt fina stränder, som till exempel Santa Monica, Venice och Torrance. I Santa Monica hittar du dessutom den välkända piren, Santa Monica Pier, med sitt stora pariserhjul.

Universal Studios - Universal Studios är den mest kända nöjesparken i Los Angeles, och drivs av filmbolaget Universal Studios. Temat i parken är film och tv, med attraktioner som Fear Factor, Shrek, Van Helsing, Animal planet och Simpsons Ride.

Griffith Park Zoo - Detta är ett av USA:s mest kända zoon, där filmer och tv-serier har spelats in. Här finns 1100 djurarter, bland annat Californiakondoren som har räddats från utrotning tack vare parken.

Hollywood Wax Museum - År 1965 öppnades vaxmuseet i Hollywood. De 180 väldigt naturtrogna vaxdockorna föreställer alla kändisar. Exempel på kändisar som förevigats som vaxdockor är Angelina Jolie, Tom Cruise och Marilyn Monroe.


footer-logos
Flygbiljetter.se är en online resebyrå som ingår i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • Org nr: 556529-1795 •
info@flygbiljetter.se
2014 © Flygbiljetter.se
Vänligen vänta - vi söker
efter de bästa biljetterna