Vädret i New York

Powered by World Weather Online

Flygbiljetter New York

Om New York

New York är staden som aldrig sover! Här finns så mycket att se och upptäcka; höga skyskrapor såsom Empire State Building, glamourösa shower och musikaler på Broadway, Wall Street, Frihetsgudinnan, Central Park, Brooklyn Bridge, Times Square, vetenskapliga och kulturella museer, shopping, uteliv och oändligt många restauranger med mat från världens alla hörn. Här hittar du även de välkända stadsdelarna Manhattan, Bronx och Brooklyn.

Hotell i New York

Doubletree Metropolitan By Hilton - Detta är ett populärt, elegant och förstklassigt hotell med centralt läge. Härifrån har du nära till shopping, restauranger och nöjen. Hotellet erbjuder restaurang med frukostbuffé, lunch och middag och här finns även ett fitness center som är öppet dygnet runt, samt skönhetssalong och frisör.

Holiday Inn Midtown 57th Street - Detta är ett mysigt hotell beläget i ett lugnt bostadsområde, som ändå erbjuder nära avstånd till shopping och berömda turistattraktioner som Rockfeller Center, Central Park, Time Warner Center och Broadways shower. På hotellet finns restaurang, bar, frukostrum, presentbutik och gym. Under sommarsässongen finns det dessutom tillgång till en utomhuspool på taket. Personalen är mycket hjälpsam och trevlig.

Millenium U.N. Plaza - Detta hotell är högklassigt med en internationell atmosfär och erbjuder en spektakulär utsikt över Manhattan och FN-huset. Det ligger i ett lugnt kvarter av Midtown Manhattan, mitt emot FN-huset, inte långt från shopping, museum, teater och Central Park. På hotellet hittar du faciliteter såsom bar, gym och en inomhuspool.

The Mave Hotel - The Mave Hotel är ett hotell med modern och fantasifull arkitektur, som ligger nära Union Square, Empire State Building och två tunnelbanelinjer. Med tunnelbanan är det enkelt att ta sig runt i Midtown. Från hotellet har du även nära till New Yorks nattliv.

W New York - Detta är ett hotell av hög klass som ligger mitt på Manhattan, nära 5th Avenue och de bästa shoppingkvarteren i stan! Hotellet erbjuder trendiga rum med breda sängar, och här finns restaurang Heartbeat, W Café, bar, butiker, spa och gym.

Sevärdheter i New York

Frihetsgudinnan - Frihetsgudinnan står strax söder om Manhattan, på Liberty Island och är en symbol för frihet och demokrati. Den var en gåva till USA från "det franska folket" för att symbolisera firandet av hundraårsminnet för USA:s självständighet. År 1886 invigdes Frihetsgudinnan.

FN-huset - FN-huset i New York är FN:s högkvarter, och här erbjuds guidade turer där besökare får se möteshallar och olika funktioner inom FN. Huset byggdes 1949-1950 och framför byggnaden står 181 flaggor som representerar medlemsländernas samarbete för fredliga lösningar av konflikter.

Central Park - Central Park är den stora och välkända parken i New York, med flertalet restauranger, ett zoo och hela 21 lekplatser. Parken anlades strax efter 1850 för överklassen, men idag är den öppen för alla. Från början låg parken i utkanten av staden, men i takt med att staden har växt har parken hamnat i centrum av all bebyggelse.

Empire state building - Empire State Building var med sina 102 våningar länge världens högsta byggnad. Idag är den inte längre världens högsta, men sedan World Trade Center förstördes i terroristattacken den 11 september 2001 är den New Yorks högsta byggnad. Den höga skyskrapan på Manhattan är populär bland besökare som vill uppleva utsikten.


Flygbiljetter New York
footer-logos
Flygbiljetter.se är en online resebyrå som ingår i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • Org nr: 556529-1795 •
info@flygbiljetter.se
2014 © Flygbiljetter.se
Vänligen vänta - vi söker
efter de bästa biljetterna